Ervaringen 2018-03-05T10:54:36+00:00

Welke ervaringen hebben onze klanten?

Rik Hoogenberg, directeur Be Informed te Apeldoorn: ‘ Ik heb inmiddels al vele jaren ervaring met de dienstverlening van Lily van Diepenbrugge. Wat mij het meest aanspreekt, is dat Lily vanuit een no nonsense aanpak snel tot aansprekende resultaten weet te komen. En dit met zowel oog voor het welzijn van de mensen als voor het belang van de organisatie.
Ik kan Lily dan ook van harte aanbevelen aan andere organisaties.

Bert Pals, directeur Garagebedrijf Pals BV te Vaassen: ‘ Lily van Diepenbrugge is voor ons een sociale raadsvrouw en intermediair, actief en deskundig handelend. Haar investering in inzetbaarheid van onze medewerkers loont!!

Daniëlle Kruijswijk, HR Adviseur Van Galen Klimaattechniek uit Rotterdam: ‘ het afgelopen jaar heb ik intensief samengewerkt met Lily. Deze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is pragmatisch, denkt mee, geeft advies en komt met oplossingen. Lily weet zich te verplaatsen in zowel de dienstverlening van haar opdrachtgevers als de situatie waar een medewerker in verkeerd. Mede dankzij haar inzet, hebben we onze kwaliteit weten te verhogen van onze reïintegratietrajecten!

Francine van Berkel, management assistent Bouwcenter Filippo, Ermelo: ‘ we kennen Lily van Diepenbrugge als een ondernemer in de Arbo Branche die verzuimdossiers op een adequate, doortastende, maar ook op een menselijke wijze oppakt. Lily is erg betrokken, heeft veel ervaring op het gebied van preventiebeleid en beschikt over een groot netwerk met deskundigen.